dilluns, 8 de setembre del 2008

Resum jornada 2

Ningú es vol quedar a sota... Aquesta seria la conclusió que extreuriem després dels resultats d'ahir, un cop disputades dues jornades, tots els equips ja han sumat algun punt. 7 equips están igualats a sota la taula de la classificació amb un sol punt.
La Pobla Mafumet i el Mataró que venien de perdre en la primera jornada es van repartir els punts amb un 0-0 que no deixa content a ningú, a més els del maresme encara han d'estrenar el seu casiller de gols a favor. El Vilajuïga i el Prat van aconseguir també els seus primers punts. Els empordanesos, tot entrega, lamenten la lesió del seu porter titular Jordi Masip, ex-Barça B, que a l'espera dels analísis d'avui podria tenir una fractura al nas. El Prat que guanyava 0-2 na va saber aturar l'empenta local. El Cassà... no acaba de funcionar, els comentaris demanen un "9" a crits ja que els hi costa molt arribar a la porteria rival. El Manlleu.. va aconseguir un punt cap al final del partit a la díficil visita a Amposta. Es comenta que els osonencs van ser superiors. s'espera molt més d'aquest equip que segur que reaccionarà. El Cornellà.. tenia una díficil visita a la Feixa Llarga i no va poder aturar a l'Hospitalet , un dels candidats a l'ascens.

Amb 2 puntets.. o sigui 2 empats en 2 jornades trobem 4 equips:

Reus.. es va adelantar al minut 4 però es va deixar remontar el partit davant d'un Blanes que a més va fallar un penalt. Rapitenca i Amposta..Com bons veïns o comparteixen casi tot.. punts, gols a favor i en contra. Això es màxima rivalitat. El Palamós.. ha tingut un inici complicat, va treure un punt molt important de Cornellà i ahir no va poder amb la Rapitenca. A més el partit es va suspendre a falta de un minut per acabar per picabaralla entre jugadors i algún membre del públic local. A veure com acaba.

Amb una victoria i una derrota....
Banyoles i Europa varen jugar un partit molt distret ahir al Pla de l'Estany. L'Europa va tenir-ho tot per a guanyar, pals, gols anul.lats, remats a boca de gol, etc... però en un corner, Toni va donar la victoria als locals. Vilanova i Balaguer van jugar el partit amb més gols de la jornada i la veritat que el públic local va marxar molt content i esperançat de lo que va veure al camp. Els visitants van quedar sense opcions. El Premià.. que havia debutat amb victoria a Mataró va veure com li passava una "apisonadora" de nom Santboià i en 25 minuts ja havien sentenciat el partit.

El Blanes.. continua amb l'etiqueta d'invicte, després de la victoria a Manlleu ahir ho va tenir a la mà però Dani Sarabia va fallar el penalt que hagués decidit l'encontre. El reus va salvar un punt cap al final.

Per la part de dalt... els tres favorits??.. cada cop sembla més clar, segurament es molt avit i algún altre equip s'hi afegirà però tant l'Espanyol, L'Hospitalet com el Santboià tenen pinta de ser els equips que comandaran aquest grup. El filial "perico" esta imparable, equip jove, tècnic i amb ofici. L'Hospitalet ha aconseguit 6 punts en 2 partits molt díficils i a dia d'avui es carn de playoff. "Lo" del Santboià es increïble, victoria per 1-4 a Premià amb un Fran Arevalo en plan estrella, sembla decidit a millorar la classificació de l'any passat.

En resum, es molt aviat per fer pronóstics per ja se li comença a veure algunes coses a aquest grup. Per cert, Pedro de "l' Hospi" ja porta tres gols i empata amb Vichu en la lluita per el Pitxixi.

C.E.Ricoh Premià

C.F.Santboià

1-4

Navarro; Fran Arevalo (2), David Perez, Rua

C.D.Banyoles

C.E. Europa

1-0

Toni;

C.F. Vilanova

C.F.Balaguer

4-2

Triguero, Cano, Canyelles, Pep; Jony, Tenorio

C.F.Pobla Mafumet

C.E.Mataró

0-0

U.D.Cassà

R.C.D.Espanyol

0-2

; Matamala, Victor

C.E.L'Hospitalet

U.E.Cornellà

2-0

Pedro (2);

C.F.Amposta

A.E.C.Manlleu

1-1

Becerra; Remo

C.D.Blanes

C.F.Reus

2-2

Yael, Rodri; Pallarés,Yangüela

C.F.Palamós

U.E.Rapitenca

1-1

Gallardo; Sergi

U.E.M.Vilajuïga

A.E.Prat

2-2

Abraham, Miki Soler ; Alex Perez, Jaime

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Partidas dels joves del Blanes. La veritat es k ni els socis ens pensavem k farien un partit tan serios com el k van fer davant el Reus, un clar aspirant a la fase d'ascens.
El reus va confiarse massa davant un equip de "juvenils", i van tenir una actitud i joc prepotens. Sens dubte sera una lliço d'humiltat pels reusencs.
Esperem que els joves blanencs amb majoria de jugadors entre 18 i 21 anys segueixin la linia mostrada en aquests dos partits.

Anònim ha dit...

Enhorabona al Blanes pels resultats obtinguts fins el moment.. una pregunta: Com estan de banqueta? m'he adonat que va repetir el mateix "11", .. pot ser perillós, em sembla una plantilla bastant curta, a més d'Urdiales lesionat. Es aixi?

Anònim ha dit...

esperem que el Blanes no es desinfli i segueixi aixi.
pel que fa a l'espanyol B, sens cap mena de dubte aques serà el seu any, juntament amb el san Boià.
i continuo dient, que la Pobla de Mafumet serà l'equip revelació.
visca la Pobla!

Anònim ha dit...

felicitats blanes i banyoles... des de vilajuiga felicitats... ja no soms ultims...!!!!

a vilajuiga flipem amb l equip q hi ha,8 jugadors de 18 anys a l equip titular i dani haro q va sortir al segon temps tambè...

Anònim ha dit...

la plantilla del blanes es curta ja que disposa d pocs efectius i nomes dos veterans com sarabia i serrano. Els demes vorejen la vintena. Inclus va jugar, encara k un minut, un jugador de 17 anys recen cumplits. El que es deia al primer comentari, molt joves. son un pot per obrir, pero de moment molt be.