diumenge, 28 de setembre del 2008

Jornada 6 - Resultats i golejadors

28/09/0812:00Mun.Cassà de la SelvaCassà - Santboià2-2Guitart, Pitu Perez; Fran Arevalo (2)
28/09/0817:00Mun.BlanesBlanes - Pobla de Mafumet1-0Roca;
28/09/0817:00Mun.AmpostaAmposta - Ricoh Premià1-1Ubay; Gascón
28/09/0817:00Nou Estadi PalamósPalamós - Mataró3-1Carmelo, Diego, Pinilla; Roberto Camacho
28/09/0812:00Feixa LlargaHospitalet - Espanyol "B"1-1David Andreu; Victor Ruiz
28/09/0812:00Mun.VilajuïgaVilajuïga - Reus0-5; Yangüela, Quique, Mito(2), M.Gonzalez
28/09/0817:00Alumnes ObrersVilanova - Manlleu0-1; Planagumà
28/09/0817:00Mun.BanyolesBanyoles - Rapitenca2-2Arimany, Aimar; Edu Aguilar, Jordi Roca
28/09/0812:00Nou SardenyaEuropa - Cornellà1-1A.Martinez; Cervantes
28/09/0818:00Mun.BalaguerBalaguer - Prat1-1Jony; Javi Lara