dimarts, 2 de setembre del 2008

El que ens deixa la Primera Jornada

Mataró - Premià ... el partit va quedar suspés al minut 86. 3 expulsats i 2 lesionat va provocar que l'arbitre senyales el final del partit. Aqui us deixo l'enllaç del resum en video per part del program Futcat del canal 33 http://www.youtube.com/watch?v=3yUPnLfQoDA&eurl i vosaltres mateixos podreu valorar algunes de les tarjetes. per cert el control de Gascón en el primer gol ja el firmaria el mateix Romario.

Reus - Cassà... després de la pretemporada impecable de l'equip de Calderé, l'empat de diumenge ha provocat ja nervis en l'equip tarragoní. El seu president Sr. Xavier Llastarri ha declarat que 'aquesta temporada tocarà patir' , per mes detalls llegir aqui.

Prat - Hospitalet... a vegades es díficil que coincideixi la crònica d'un mateix partit depenen desde quin costat s'escriu. Val la pena llegir la d'aquest partit desde la web d'un i altre equip.. semblen fotòcopies. http://www.aeprat.com/index2.html i http://www.celh.com/pruebas/index.asp?id=981

Cornellà - Palamós... l'heroi del partit canviaria els 3 gols pels 3 punts. El davanter palamosí Vichu, que va firmar un Hattrick diumenge passat a Cornellà ha declarat aquestes paraules al Diari de Girona, llegir més

2 comentaris:

Anònim ha dit...

aquests del mataró des de luego, ja podien venir a la festa major del meu poble, per fer de cap grossos i ballar el ball de bastons, com reparteixen garrotades als pobres nois de l'altre equip.
per cert el primer gol d'aquest partit es de crack.

Anònim ha dit...

aquests del manlleu, mes valdria que anessin a buscar nous jugadors a l'inesgotable cantera que deuen tenir als pisos de Can garcia i de Can Mateu, si no, mireu en Zidane, que va sortir d'un puesto aixi allà a Marsella.
Ara, compte no rellisqueu amb la farina que hi per aquests barris, que llavors tot se sap