dimarts, 23 de setembre del 2008

C.F. Santboià - C.E. Europa... lideratge en joc.

Avui es disputa a partir de les 20:00h. el partit que es va aplaçar en el seu moment entre el C.F.Santboià i el C.E. Europa, corresponent a la jornada 3.
Els 2 equips arriben a aquest partit de manera molt diferent, els locals amb la moral pels núvuls gràcies a les seves 4 victories en 4 partits, amb 10 gols a favor i 3 en contra, essent així l'equip menys golejat i que en cas de victoria o inclús l'empat li servirien per a posar-se liders. Els gràciencs arriben al partit sense saber el que es puntuar fora de casa, 2 derrotes per 1-0 a Banyoles i al Prat o sigui amb l"obligació" de treure alguna cosa d'aquesta visita. L'Europa arriba al partit amb una diferencia de 0 gols ja que porta 4 gols a favor i 4 en contra. En l'apartat golejador, per part del Santboià entre David Perez i Fran Arevalo porten 7 dels 10 gols que han marcat, mentre que pels visitants Alex Delmàs ha marcat 3 dels 4 gols aconseguits, 2 d'ells de penalt.
El col.legiat designat serà el Sr. ALEJANDRO FERNANDEZ PEREZ i ajudat a les bandes per CARLOS RODRIGUEZ ENRIQUE i CARLOS ALBELDA BARCENA .

Últimes alineacions:

F.C.Santboià : Rafa Leva, Isaac, Javi Pérez, Cárdenas, Uri, Heredia, Peque ( Gallart), Sergi, Fran, David Pérez © (Culla), Rua.C.E. Europa: Carulla, Amantini, Macanás, Ramon Suàrez, Roger, Fernando, Delmàs (Àlex, 77'), Óscar García (Xavi García, 64'), Nefta (Albert Sánchez, 81'), Albert Martínez i Callicó.
Fotos: http://www.cfsantboia.com/ i http://www.ceeuropa.com/