dilluns, 1 de setembre del 2008

L'Espanyol "B" primer lider

L'Espanyol "B" es el primer lider de la temporada després de la seva victoria a Sant Adrià contra La Pobla de Mafument per un resultat de 4-1. El Balaguer va fer bons els pronóstics enfront el Vilajuïga, el va derrotar per 3-0 i comparteix aquest liderat amb el filial "perico". La sorpresa de la jornada la trobem a Manlleu on un jove i treballador Blanes va posar en evidéncia la calitat dels osonencs.

Pel que fà als derbis, el Premià es va emportar els punts de Mataró, l'Hospitalet va fer el mateix del camps del Prat i el duel tarragoní entre Rapitenca i Amposta, jugat dissabte al vespre va acabar en taules.

Un dels favorits, el Reus no va poder obrir la llauna d'un ordenat Cassà. Mentre el Santboià continua amb la seva ratxa espectacular de triomfs i s'imposava al Banyoles. El Cornellà i el Palamós van oferir una tarda de gols (3-3) i es van acabr repartint els punts i per acabar L'Europa guanyava per la minima al Vilanova amb un gol de penalt.
La jornada ens ha deixat 32 gols i el primer "pichichi" de la lliga es diu Vichu del Palmós que va firmar un Hat-Trick que no està gens malament per començar. Amb 2 gols Cervantes del Cornellà i Luismi del filial "perico" també van destacar.

C.E.Europa

C.F.Vilanova

1-0

Delmàs;

C.F.Santboià

C.D.Banyoles

2-0

David Perez, Javi Perez;

C.F.Balaguer

U.E.M.Vilajuïga

3-0

Gallardo, Genís, Raya;

C.E.Mataró

C.E.Ricoh Premià

0-2

;Gascón, Sergio Navarro

R.C.D.Espanyol

C.F.Pobla Mafumet

4-1

Matamala, Ivan Diaz, Luismi(2); Egea

U.E.Cornellà

C.F.Palamós

3-3

Degado, Cervantes(2); Vichu(3)

A.E.C.Manlleu

C.D.Blanes

2-4

Muntalt,Planagumà ; Rodri, Narcís, Ariño, Sarabia

C.F.Reus

U.D.Cassà

0-0

U.E.Rapitenca

C.F.Amposta

1-1

Victor; Gustavo

A.E.Prat

C.E.L'Hospitalet

2-3

Rubio, Jaime; Alfonso, Montero, Pedro

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaig poder assistir al partit del Manlleu a casa, i quan els osonecs perdien 0-3 i va començar la remuntada 2-3, on el Manlleu jugava i el Blanes espantat nomes defensava, l'arbitre incomprensiblement va pitar un penal en contra del Manlleu, i aki es va acabar totes les possibiltats que el Manlleu tenia en coom a minim empatar al partit.

Anònim ha dit...

També vaig veure aquest partit, la jugada del penalt hem va caure molt lluny, i tens raó quan dius que en aquell moment el Blanes s'havia aculat molt enrere.. però potser ja no s'havia d'haber arribat en aquest extrem de 0-3, el Manlleu va badar en algunes jugades molt concretes i això es paga, després va voler reaccionar i va arribar la jugada que comentes.Sort als 2 equips