divendres, 8 d’agost del 2008

Torneig d'Històrics: el Ricoh Premià tampoc pot accedir a les semis

Ahir es va disputar la quarta jornada del Torneig d'Històrics, la que donaria el pas a l'últim equip per a jugar les semifinals, els candidats eren Sabadell, Masnou i Ricoh Premià. I no va faltar la pólemica... En el primer partit el Sabadell i Premià empataven a 1. La tanda de penalts se l'emportaven els del Maresme per 4-2. En el segon partit el Sabadell s'imposava al Masnou per 2-1. Amb aquests resultats semblava que una victoria per la minima dels de Quim Ayats els donaria el pasi, ja que empatarien a punts i a gols amb el Sabadell i seria la victoria en la tanda de penalts la que decantaria la balança... i així va ser, el Premià s'imposà per 1-0 ... però poc després es va coneixer la notícia... el classificat era el Sabadell, perquè?... les normes del Torneig indiquen que en cas d'empat a punts i a diferencia de gols, després té preferència el major nº de gols a favor abans que la tanda de penalts... doncs els de Ricoh es van quedar de pedra.. i el Sabadell a semis.

Quim Ayats va fer jugar:

SABADELL-RICOH PREMIÀ 1-1
Suriñach, Maik, Rubén Salvador, Dani Amante, Melo, Sergio Navarro, Aday (Parrés 41'), Gerard, Alberto Molina (Alex 41'), Bakary (Gascón 36') i Jonathan.

RICOH PREMIÀ-MASNOU 1-0
Marc Aquilué, Litus, Rubén Ortiz, Rueda, Sergio Navarro, Parrés, Marcelo, Kevin (Cata 29'), Gascón, Triguero (Oscar 29') i Arturo

Així doncs les semifinals queden de la següent manera:

Sant Andreu - Badalona i Martinenc - Sabadell