dimarts, 19 d’agost del 2008

Resultat

Dimarts 19 d'agost
LocalVisitantHoraLlocObservacionsResultat
AlcarràsC.F.Balaguer21:00AlcarràsAmistós

1-1

Partit aburrit però molt disputat on l'alcarràs ha pogut empatar de penal mitjançant el capità Martes en el minut 90, després que un jugador del balaguer parés amb la mà un xut que entrava del jugador local Miguel. Poques ocasions en tot el partit tot i que l'alcarràs els ultims 10 minuts ha creat alguna que altra ocasió. El balaguer ha començat els primers minuts però l'alcarràs anava millorant. El gol del equip visitant a set al minut 40 (quan semblava que l'alcarràs estava jugant millor) després de una rematada de Tenorio a la centrada d'una falta. Molts jugadors nous i moltes cares desconegudes que anirem coneixen mentres vagi avançant la temporada. Rafa capità de l'alcarràs al moment inicial del partit.

Alcarràs:Aleix Serra, Jonan, Mercadé, Tapies, Visa, Campoy, Santos, Pau Sales, Juan Carlos, Rafa i Toni Moll.

Suplents:Genis, Rodriguez, Buba, Martes, Sergi, Cristian, Miguel, Troy, Ribes i Ricard.

Balaguer:Chiné, Usall, Calvo, Palau, Ivan,Tenorio, Vendrell, Carles, Joni, Genís i Romero

Suplents:Graells, Nogués, Roberto, Dago, Gallardo, Joan, Isaac, Raya i Jimenez.

Tercer partit de pretemporada de l'alcarràs on encara no coneixem la victoria i setè del balaguer.

Els proxims partits seràn dissabte 23 al camp del Valls i dimarts 26 a les 9 ens visitarà la Unió Esportiva Lleida, amb l'exjugador Parra a les seves files.

Emili Vicente, entrenador del Lleida, ha assistit al partit per veure l'evolució dels jugadors que podrà utilitzar si creu convenient de l'alcarràs, contra el que era el seu exequip fins fa 2 mesos.

Font: http://fcalcarras.foro-activo.com/