dilluns, 18 d’agost del 2008

El Manlleu...l'equip que s'ha reforçat millor...


Després de 19 dies preguntant quin equip us semblava que s'havia reforçat millor de cara a la pròxima temporada, l'A.E.C. Manlleu amb un 27% dels vots de les 114 votacions, l'equip que millor ha fitxat. La veritat es que per noms, Jordi Dot, Dani Planagumà, Fran Rubio, Coca, Archi, Busquets, etc.. estariem parlant d'una bona barreja d'experiencia i joventut.

Seguit de prop trobem l'Europa amb un total de 26 votacions i que va estar davant de l'enquesta durant bona part del temps que va durar.

En tercera posició trobariem el Reus de Calderé mentre que la quarta i la quinta posició la compartirien Cassà i Cornellà. Per la part de sota, 3 equips no han aconseguit cap votació: Palamós, Amposta i Mataró.


A falta de menys de 2 setmanes per a començar la lliga la pròxima enquesta sembla clara:

Quins son els equips que creieu disputaran el play-off d'ascens a segona "B"? ...

Personalment, penso que Reus i Santboià, mantenen els blocs que tant bé els hi va anar l'any passat i crec que estaran a dalt, Manlleu i Europa poden fer una bona campanya i s'haurà de veure els rendiment dels filials Espanyol"B" i Cassà (acord amb el Girona).


Us convido a participar-hi......

2 comentaris:

Controller ha dit...

buf!! tothom vol estar a dalt... quina igualtat a l'enquesta!!

Anònim ha dit...

no es reforça millor q mes paga... es possible q fins i tot akets vailets de vilajuiga donin un ensurt,pq a vegades la il-lusió pot amb tot
el q millor s ha reforçat prò ha estat el manlleu