dijous, 28 d’agost del 2008

Final de pretemporada

Avui, amb els últims amistosos es donarà par acabada la pretemporada, 4 equips disputaran l'últim test abans de l'inici del campionat. A partir d'aqui, tot el que vingui ja va en "serio". Aquest són els partits:

1-1

C.E. Sant Hilari 0 - U.E. Vilajuïga 4 - crònica terceradivisio.blogspot - Ültim partit de pretemporada per l'equip de l'Alt Empordà que es va presentar a SantHilari amb moltes baixes i reservant molts jugadors pel cap de setmana, on començaran la lliga al camp del C.F. Balaguer. El partit va començar amb domini local, mentre l'U.E.Vilajuïga estava ben replegat intentant sortir a la contra sense éxit. En una de les poques jugades dels visitants va arribar el 0-1 després d'una bona rematada de cap. A la segona part i amb el carrusel de canvis, el Vilajuïga és va fer amo i senyor del partit amb un gran Enzo que va liderar l'equip mentre jugadors titulars com José Hernandez s'ho miraven desde la grada. I així van anar caient els gols fins el 0-4 definitiu. En definitiva un marcador potser un pel abultat pel que es va veure sobretot a la primera part.