dissabte, 1 de novembre del 2008

Jornada 11 - Resultats i golejadors

Jornada nº 11 marcada per les plujes que han caigut sobre tot Catalunya en general i que va obligar a suspendre fins a 4 partits d'aquest grup, 3 abans de començar i el Premià-Banyoles al minut 25 de la primera part quan els locals ja dominaven el marcador per 1-0 amb un gol de Bakary, encara no es coneix la data de reanudació. Els partits suspesos són el Cassà-Vilajuïga que es disputarà el proper dijous 6 de novembre a les 20:30, el Reus-Prat dimecres 5 de novembre a les 21:00 i queda pendent la data del Blanes-Hospitalet, que podri donar el lideratge als de la feixa Llarga. A la foto es pot veure l'estat del Municipal de Blanes. (Foto: www.diaridegirona.cat)
Pel que fà als partits jugats, el lider Espanyol "B" va estar a punt de deixar escapar els tres punts de Sant Adrià, però va ser gràcies a un gol de tarrés que li va donar l'empat enfront el Balaguer. El gran beneficiat de la jornada es el Manlleu que a dia d'avui es tercer a la general gràcies a la golejada per 4-0 al Cornellà. La Rapitenca va donar la sorpresa al Joan Baptista Milà, al derrotar al Santboià per 0-1 i aconseguir d'aquesta manera la primera victoria de la temporada. Mentrestant l'Europa, per fí, va aconseguir 3 punts davant un Mataró que no acaba de convencer.
La Pobla de Mafumet i el Vilanova vàren firmar taules ahir al matí i gràcies als gols de Denís i Epitié.
Mentre que dissabte Amposta i Palamós es repartien, també, els punts. Destaca el gol dels palamosins obra del jove jugador del filial Gerard Maese.

01/11/0817:00Mun.AmpostaAmposta - Palamós