dilluns, 24 de novembre del 2008

El C.F. Reus el gran beneficiat de la Jornada

Després dels resultats de la Jornada 14, queda clar que el gran beneficiat ha estat l'equip de Ramón Maria Calderé amb la victoria aconseguida a Manlleu. Com a passat a la Primera divisió espanyola i a la Premier inglesa, la majoria d'equips capdavanters no han aconseguit la victoria.

El líder, L'Hospitalet cedia el segon empat de la temporada a la Feixa Llarga enfront el Santboià, quart classificat. L'Espanyol "B" segon classificat patia la primera derrota a Sant Carles de la Ràpita davant una Rapitenca que mica en mica va abandonant la zona perillosa. Com hem dit el Reus treia 3 punts de Manlleu, sisé classificat, gràcies a un inspirat Pallarés en el temps de descompte, a la foto Eto'o i Dot mostren la lluita que hi va haber durant el partit.( foto:www.reus24.com).
El cinquè classificat, l'Europa veia com salvava un punt al minut 93 davant un treballador Cassà. El Blanes, setè fins aquesta jornada, perdia al camp del colista Banyoles, que aquesta setmana es va fer amb els serveis de David Cornellà (ex-Girona,Barça "C"i Gramanet). L'Amposta i el Cornellà també perdien contra Vilanova i Mataró respectivament.
El gran damnificat de la jornada es el Palamós que després de la derrota a Vilajuïga s'ha col.locat en zona de descens i amb pocs simptómes de recuperació ja que a més s'hi ajunten els problemes económics que pateix el club.