dimarts, 18 de novembre del 2008

Els "grans" ja estàn a dalt

Un cop disputat un terç del campionat, la taula classificatoria comença a agafar forma. El fútbol no són matemàtiques però les previsions inicials sembla que es van complint i els resultats comencen a arribar.
L'Hopitalet i l'Espanyol "B" que vàren baixar de Segona "B" encara no coneixen la derrota i donen mostres de que serà molt díficil de que se'ls hi escapi el play-off.
Darrera seu hi ha els 2 mateixos equips que l'any passat vàren quedar tercer i quart respectivament, el Reus de Calderé i el Santboià de Garcia Escribano.
Mentre que en el cinquè i sisé lloc són pels 2 equips que tothom confirmava com els que s'havien reforçat millor, l'Europa i el Manlleu.
El futur ningú el coneix però tothom aposta per aquest sis equips com a candidats a les 4 places que donen dret a jugar el play-off d'ascens.
S'ha de jugar encara molta lliga i segur que més d'un equip encara voldrà dir la seva, com el Cornellà, el Blanes o l'equip revelació, l'Amposta que li comença a agafar el gust a la categoria.
Per la part de baix, el Banyoles s'haurà de començar a espabilar si no vol quedarse en el pou desde el principi, que juga bé ja ho ha demostrat, ara falta que arribin les victories, per la seva banda el Vilajuïga ja no va de ventafocs i la gent li comença a tenir respecte, a partir d'aquí cada cop li costa donar més la sorpresa, el filial del Nàstic, la Pobla de Mafumet, ha demostrat que es capaç de plantar cara a qualsevol i ja ha deixat la cua de la classificació que va ocupar durant moltes jornades. Palamós i Rapitenca hauràn de ficar-se les piles aviat, ja que comencen a sentir l'alé dels llocs de descens directe.
Sort a tots.

L'Hospitalet, líder de la categoria ( foto: http://www.celh.com/pruebas/index.asp )