dimecres, 17 de desembre del 2008

Un lot de Nadal per a cada aficionat

Segons informa http://www.reus24.com/, el CF Reus obsequiarà amb aquest regal a tots els espectadors que diumenge vagin a l’Estadi Municipal a veure el partit contra el Premià

El CF Reus segueix rumiant la manera de reunir més públic a l’Estadi Municipal i ha enginyat per al partit d’aquest diumenge (17.00 h.) davant el Premià una atractiva manera de mobilitzar als seus seguidors: tots els espectadors que presenciïn el partit comprant una entrada tindran un lot de Nadal gratuït al final de l’encontre.
Des d’aquest dimarts ja es pot comprar l’entrada i obtenir el regal.
El club roig-i-negre ha presentat una nova iniciativa que espera resulti tan fructífera com la que engegada davant l’Espanyol B, quan va aplegar a quasi 3.000 espectadors al camp. En aquesta ocasió, aprofitarà les dates nadalenques per a lliurar a tots els espectadors que passin per taquilla un lot amb diversos productes.
El partit ha estat decretat jornada econòmica i això significarà que tots els socis hauran de passar per taquilla per a comprar la seva entrada, encara que aquesta només els hi costarà el preu únic de 5 euros i després ja podran accedir a les seves localitats habituals. Per aquest simbòlic import, els socis rebran directament un lot de Nadal -de valor superior al que han pagat- a la conclusió del partit en els tres punts de lliurament que s’instal•laran al voltant de l’Estadi.I per als que no són socis, tant si són seguidors del CF Reus com del Premià, podran adquirir en taquilles alguna de les tres modalitats d’entrada al preu de 8 euros si és general, 15 euros si és tribuna baixa o 20 euros si és tribuna alta. Tots ells, de la mateixa manera, s’emportaran un lot de manera gratuïta i sense cap sorteig, arrodonint una tarda en la que s’espera que el CF Reus pugui acostar-se una mica més al liderat de la categoria.
Per a facilitar l’adquisició de les entrades i evitar en la mesura que es pugui aglomeracions al voltant de les taquilles –cal recordar que els socis pagaran 5 euros-, des d’aquest dimarts i fins divendres ja es poden adquirir les entrades de manera anticipada desplaçant-se fins a l’Estadi Municipal en horari de 18.30 a a 21.00 hores. Igualment, a la Plaça Prim s’instal•larà una carpa oberta de dijous a dissabte de 18.30 a 20.30 hores per a despatxar les entrades i promocionar el partit.
La iniciativa, presentada per Miquel Aloy –vicepresident comercial- i els directius de l’àrea de màrqueting Joan Martos i Antonio López, preten tornar a reunir a 3.000 espectadors més a l’Estadi. “Hem preparat aquest nombre de lots nadalencs. Tant de bo se’ns acabessin i llavors el que faríem és donar tiquets als aficionats perquè vinguessin dilluns a buscar-los al club”. Durant la roda de premsa, també s’ha recordat que les mateixes taquilles de l’Estadi el diumenge obriran a les 15.30 hores per a facilitar que els aficionats comprin la seva entrada, encara que no podran bescanviar el paper pel lot ja que aquest conté begudes alcohòliques i dins del camp no es poden consumir.