divendres, 24 d’octubre del 2008

Últimes notícies

R.C.D. Espanyol “B” - Luismi, operat amb èxit
Luis Miguel Gracia, Luismi, ha estat operat de la seva lesió en genoll dret, i la intervenció ha estat un èxit.
En ella, que ha tingut lloc a les 14 hores a la clínica Quirón de Barcelona, al jugador se li ha practicat una meniscectonia en el menisc extern i
una reparació de la lesió osteocondral del còndid femoral extern. Es mantenen, doncs, els terminis de baixa de 3 a 4 mesos, a l'espera de l'evolució del futbolista.El jugador, que haurà de romandre unes 48 hores al centre cínic,
es troba calmat i en repòs, amb la vista posada a començar el període de recuperació i
curar el seu genoll dret de la millor manera possible per estar en plenes condicions per seguir una temporada que havia
arrencat molt bé per a ell, sent el màxim golejador de l'Espanyol B i sent cridat diverses vegades per a exercitar-se i disputar partits amb el primer equip.
Font: http://www.rcdespanyol.com/

C.F. Reus - Benja es perdrà el partit davant del Balaguer
Parlant ja en clau esportiva, aquest dijous s’ha confirmat que el davanter Benja Martínez no estarà present el proper diumenge (17.00 h.) en l’encontre davant el Balaguer. El davanter roig-i-negre, que va patir una elongació muscular durant el partit contra l’Europa, ja està quasi recuperat, però el tècnic Ramón Maria Calderé ha preferit donar-li descans per a no arriscar i tenir-lo al 100% de cara al proper duel a casa davant el Prat. Així, presumiblement el seu lloc en l’onze el podria ocupar Enric Pi, qui va retornar a l’equip el diumenge passat després de superar un trencament ossi al dit gros del peu.
Font: http://www.reus24.com

C.F. Amposta – Nota de prensa
Informar-los que, de comun acord amb el jugador, hem rescindit el contracte de LLUÍS FORNÉS PEREZ.
Volem agrair al jugador LLUÍS FORNÉS el serveis prestats al nostre Club i que la seva continuitat no ha estat posible degut a que l´horari del seu treball l´impedía assistir a l´hora que començen els entrenaments i aquest ha segut el motiu pel que hem arribat a un accord satisfactori per a les dos parts.

En altre ordre de coses també informar-los que , de comun acord amb el PALAMÓS, hem avançat al festiu DISSABTE día 1 de Novembre a les 17,00 el partit de 3ª Divisió que, en principi es tenía que jugar el Diumenge día 2 a la mateixa hora. Esperem que aquest canvi de data será beneficios per a que tota l´afició de les Terres de l´Ebre pugui gaudir d´aquest partit.
Font: http://www.clubfutbolamposta.com